Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyakori Kérdések.

1: Hogyan lehetek moderátor?

- Semmiképpen sem úgy, h könyörögsz, nyalizól. -ezzel csak csökkented az esélyed! Ha sokat van fenn, rászólsz a szabálytalankodókra, nem voltál még tiltva, jól tudsz fogalmazni(legalábbis érthetően),  egy adott kérdésre helyesen válaszolsz, betartod a szabályokat, hírteted az oldalt, úgy lehetsz. 1-2 baki belefér, hisz emberek vagyunk. a folyamatos hibázást már nem nézzük el. Nem olyan nehéz, ha tudod, hogy mik a szabályok! Aki modi akar lenni, annak előre is sok sikert!

2: Mit jelent a bábu a nevem mellett/más neve mellett?

- A bábuknak jelentésük van!

*zöld-vendég (most érkezett)

*kék-tag (minimum 2 napja van az oldalunkon)

*fehér-moderátor

*sárga-Adminisztrátor

3: Mi az a moderátor?

- Moderátor a 2. legnagyobb rangu tag az admin után. Ő az aki: Tud tiltani, taggá tenni, és vendéggé, rendben tartja az oldalt, (azzal jelzi, hogy azt írja: Ell/Ellenőrizve. ) 

4: Új vagyok, és rámentem a chatre. Mindenki azt írja: Változtass nevet!   Hogy tehetem ezt meg?

- Te vagy az akinek zöld a bábuja. katt a saját nevedre majd ott írni fogja, hogy name/név. Oda tetszés szerinti nevet írhatsz be.

5: A chaten minden angol. Hogy állíthatom magyarra?

- Katt a saját nevedre, majd Language. Ott mindent állíts magyarra, majd az Ok gomb. Ekkor a chat megfog jelenni újra, de már magyarul. Az angol chatet meg zárd be!

4: Mi az az Admin?

- Az admin az oldal tulajdonosa. Tud tiltani, vendéggé tenni, moderátorrá, és a taggá. ő is írhatja azt h Ell. Bármit át tud rendezni az oldalon, kedve szerint.

5:  Olyat szeretnék mondani az egyik tagnak a chaten, amit nem szeretném, ha más is tudna. Hogy tudom ezt megtenni?

- Katt annak a nevére, akivel te szeretnél titkosan beszélgetni. Majd katt a Privát beszélgetésre. Ekkor meg fog jelenni, és azt csak ő látja majd, a többiek nem.

6: Szereztem egy új barátot. H el ne felejtsem őt, hogy tudom jelezni, hogy barátok vagyunk? Van egy tag akivel barátok voltunk. De már nem vagyunk azok. Hogy tudom megtenni azt, h ki vegyem őt a barátok közül?

- Katt a barátod nevére. Majd kattints a Barát be gombra! Ekkor a barátod neve megfog jelenni vastag betűvel. Ha már nem vagytok barátok: Katt a volt barátod nevére, majd a Barát ki gombra.

7: Hogyan változtathatom meg a képem? 

- Katt a saját nevedre. Ott kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb képek közül.

 

Ennyi volt a bemutató. Ha bármi más kérdésed lenne, tedd fel bátran a chaten!  (A chatet megtalálod a beszélgetni jó menüpontban. )

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 32002
Hónap: 189
Nap: 3