Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárokról hírek

Demi Lovato eddig nem értette azokat, akik példaképként néztek rá, viszont most már ő is úgy látja,  képes az emberek inspirálására.

 

  Demi Lovato a gyógyulás útján rájött, hogy ha eddig nem is igazán úgy viselkedett, mint egy igazi példakép, most már készen áll arra, hogy más embereket is inspiráljon.

A gyerekek mindig azt mondták, »Te vagy a példaképem!«, és ilyenkor mindig úgy éreztem, meg kell ráznom őket, és megkérdezni, hogy miért? Végre úgy érzem, hogy képes vagyok hatni az emberekre, én vagyok az inspirációjuk, és erre büszke vagyok.

  Demi munkája tényleg figyelemre méltó, ugyanis több kampányban is részt vesz. A legutóbbi a Love is Louder than the Pressure to be Perfect, de dolgozott olyan kampányokban is, amelyek a környezet védelmére szólítanak fel. Sőt, legutóbb egy hosszabb bejegyzést is írt a blogjába az internetes bántalmazások ellen. Ezenkívül több videóban elmondta, hogy szívesen csatlakozna egy olyan társadalmi kampányhoz, ahol tinilányokkal beszélgethet a gondjaikról, és tanácsokat adna, mert ő már szinte az összes tiniproblémán keresztülment.

A legutóbbi főbb inspiráló munkájának a Skyscrapert tartja.

Úgy érzem, nem véletlen, hogy Isten nekem ilyen helyzeteket teremtett, és ilyen hangot adott. Érzem, hogy nagyobb célom van ezen a Földön annál, hogy színésznő vagy zenész legyek. Úgy gondolom, kapcsolatot kell teremtenem az emberekkel, olyan gondokról kell velük beszélnem, amelyekről nem sok ember szeretne, és úgy érzem, az egyik legmegfelelőbb útja ennek a hangom.

Igaz, hogy Demi még nagyon fiatal, de a Twitteren egyre több 30–40 éven túli ember ír neki és fejezi ki háláját, amiért segítette őket erősnek maradni.

 

 

 

 

 
 
 

A Red Hot Chili Peppers énekese elsírta magát Justin Bieber filmjén
Anthony Kieds repülés közben nézte meg Justin Bieber filmjét, a Never say never-t és tényleg meghatódott. Anthony Kiedis repülés közben nézte meg Justin Bieber filmjét, a Never say never-t (Soha ne mondd, hogy soha), majd könnyekben tört ki. Az indította meg a Red Hot Chili Peppers frontemberét, amikor lelkes Bieber rajongókat mutattak. A banda producere, Rick Rubin is megkönnyezte a filmet.

 

Justin Bieber beugrott fellépni Selena Gomez koncertjére
Az énekesnő rajongói sikítórohamban törtek ki. A szokásosnál is nagyobb sikítást tapasztalhatott hétvégi, kaliforniai koncertjén Selena Gomez, amikor a fiúja, Justin Bieber beugrott a koncertjére meglepetésvendégnek. Az énekesnő a hétvégén ünnepelte a tizenkilencedik születésnapját, aminek örömére a rajongóikat is megajándékozták, méghozzá azzal, högy Bieberrel közösen voltak a színpadon. A fiatal énekes sárga pólóban szaladt a színpadra, egy nagy öleléssel üdvözölte barátnőjét, majd elénekelt pár számot.

 

 
 
 
 

Megtámadták Miley Cyrust a színpadon!
Miley Cyrust csütörötköi melbournei koncertjén megtámadta egy, a nézőtérről a színpadra behatoló személy. Miley Cyrus éppen a The Climb című slágerét adta elő több ezer fős közönség előtt, amikor a színpadra behatoló személy – egy fiatal lány – hátulról megfogta. Az egyik biztonsági őr szerencsére szorosan az őrült rajongó nyomában loholt, és sikerült elkapnia, mielőtt nagyobb bajt csinált volna. Miley nem esett el, de állítólag megviselték a történtek.
 
 
 
Robert Pattinson félkész frizurával reklámozza új filmjét
Robert Pattinson korábbi falfehér arcához képest igencsak belazult, bár valljuk be, volt honnan fejlődni. Új, furcsa hajvágása emlékeztetheti az olvasót a kilencvenes évek ska-s frizurájára, de nyilván valami teljesen más filozófia van mögötte. Szerencsére az új külső jól áll a tini lányok bálványának, aki Reese Witherspoon szerint is: „annyira fantasztikus és cuki, a legédesebb srác”, akivel valaha találkozott. Pattinson már a 2012-ben megjelenő Cosmopolis című filmjét reklámozza, ennek a sajtótájékoztatóján készült a felvétel is.
 
 
 
 
 

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 31725
Hónap: 232
Nap: 8